Megelégelte a ráncokat arcán és nyakán? Arcfiatalítást szeretne, de fél a műtéttől? A modern technológiának köszönhetően a műtét nélküli arcfiatalítás már nem álom többé!

Az arc és a nyak bőrének ráncosodása és a bőralatti képletek megereszkedése az életkor előrehaladtával elkerülhetetlen folyamatok, s egyénenként különböző életkorban veszik kezdetüket. Az öregedés mellett felgyorsítja a folyamatokat a túlzott napozás, a szoláriumhasználat és a fogyókúra is.
Napjainkban a hagyományos, sebészi arcplasztika mellett újabb, kisebb megterheléssel járó arcfiatalító beavatkozások kerültek kidolgozásra. Ezek fő indikációja az az állapot, amikor az arcon már megjelennek a korosodás okozta finom elváltozások, de még nem indokolt egy komolyabb műtét elvégzése.
A szemöldök, vagy az un. középarc megereszkedése, a szájzug körüli árkok fokozottabb mélyülése és az áll oldalsó ívén kialakuló „táskásodás” mind indokolhatják az arcfiatalító kezelést.
Számos megoldás létezik az arc fiatalítására a metszés nélküli feltöltéstől, a soft-lifting technikán át a hagyományos arcplasztikáig. Az újabb lehetőségek közös ismérve, hogy hatásuk középtávúan tartós, kis megterheléssel járnak, s egymással kombinálva természetes eredményt adnak.
A kezelés a műtéttel szemben kevésbé problematikus eljárás, hiszen azonnali eredménnyel jár, nincsenek hegek, s nagyon alacsony a kockázati tényező.
Ha véget szeretne vetni arca rohamos öregedésének, vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen klinikánkon konzultációra!

Nikolett2011 / 08 / 23
"Sokkal, de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A szakmai felkészültség mellett a nyugodt légkört, lelki támogatást, megértést is a kezelésem természetes velejárójaként kaptam orvosomtól és a klinika minden dolgozójától. Köszönöm nekik és számítok rájuk a jövőben is!"
Arcfiatalítás árak, képek
Arcfiatalítás árak, képek
Arcfiatalítás árak, képek
Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél