Arcplasztika árak, képek

Úgy érzi, ideje volna egy kis arcfiatalításnak? Ha megelégelte arcán és nyakán kialakult zavaró ráncait, forduljon hozzánk bizalommal! Klinikánkon segítünk Önnek!

Sajnos az arc, valamint a nyak bőrének öregedése kifejezetten látványos ráncosodással járhat. Mindez önértékelési problémákat okozhat. De erre is van megoldás! A műtéti eljárás során visszaállítjuk a fiatalos megjelenést, mely a közérzetet döntő mértékben javítja.

Az arcplasztikai műtét érzéstelenítésben történik. A metszés a lehető legkevésbé feltűnő helyen, a hajas fejbőrnél történik, így a későbbiekben sem kell látványos hegektől tartania. Az arcplasztikai műtét lényege a nyak- és az arcbőr megfeszítése, s az így feleslegessé vált bőrrész eltávolítása.
A kívánt eredmény a műtétet követő hat hét után válik láthatóvá.

Amennyiben felkeltettük szíves érdeklődését, jelentkezzen nálunk konzultációra!

Nikolett2011 / 08 / 23
"Sokkal, de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A szakmai felkészültség mellett a nyugodt légkört, lelki támogatást, megértést is a kezelésem természetes velejárójaként kaptam orvosomtól és a klinika minden dolgozójától. Köszönöm nekik és számítok rájuk a jövőben is!"
Arcplasztika árak, képek
Arcplasztika árak, képek
Arcplasztika árak, képek
Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél