Az ArtReal Plasztikai Sebészetről

Az ArtReal Plasztikai Sebészetről


Elsődleges célunk, hogy a pácienseink elvárása magas szakmai felkészültséggel a legnagyobb biztonság mellett teljesüljön.


A 2003-ban alakult ArtReal Plasztikai Sebészet tulajdonosa, Dr. Karvász Tamás egyben Budapest legnagyobb plasztikai sebészeti magánintézménye, Kontúr Klinika tulajdonosa is 25% tulajdonrésszel. A Kontúr Klinika a Rókus Kórház területén belül helyezkedik el, a kórházzal kötött szerződés értelmében a teljes kórházi háttér folyamatosan rendelkezésre áll. A teljes kezelési folyamat alatt, kezdve a konzultációtól a műtétek végzésén át a kontroll vizsgálatokig mindig van lehetőség több szakorvos részvételére is, ezáltal pácienseink több szakmai tapasztalat összegeződésének előnyeit élvezhetik.


A műtéteket ilyen módon Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt, tágas műtőiben végezzük. Az elhelyezést elegáns környezetben, légkondicionált, külön fürdőszobás, 1-2 ágyas betegszobákban biztosítjuk, 24 órás orvosi felügyelet mellett. A szobákban TV és internet rendelkezésre áll.


Az elmúlt évek alatt nyújtott szolgáltatás színvonala alapján praxisunk folyamatosan bővül. Több nemzetközi gyógyturizmussal foglalkozó iroda is partnerének választotta cégünket és a magyar páciensek mellett nagyszámú külföldi, Angliából, Írországból, Svájcból érkező páciens is öregbíti hírünket. (Meditours Hungary, Linda Briggs Company, Euromedical Tours stb).

Miért az ArtReal?

Miért az ArtReal Plasztika Sebészetet válasszam?

Szakmai háttér

- Az ArtReal Plasztikai Sebészet kizárólag esztétikai sebészettel foglalkozó magánintézmény, ami a legnagyobb területen, legtöbb ággyal működő Kontúr Klinikával szoros kapcsolatban áll. Ezáltal rövid határidővel tudjuk vállalni az Ön kezelését. Három, európai szinvonalon felszerelt műtővel, összesen 19 ággyal, 1-2 ágyas modern kórtermekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Kényelem

- Az ArtReal Kft.-nél a beavatkozáshoz szükséges kivizsgálásokat egy munkanap alatt elvégezzük, pácienseinknek nincs szüksége külön beutalóra, szervezésre és utazásra, nincs elvesztegetett idő és többlet költség.

Biztonság

- Az ArtReál egy jelenleg is működő kórház területén belül van, ezáltal a kényelem és komfort mellett, kórházi biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, 24 órás felügyelettel, étlapról történő ételrendeléssel történik.

ISAPS biztosítás

- Mint az ISAPS tagja,  további garanciaként speciális biztosítással rendelkezünk. Ez a biztosítás szövődmény esetén anyagi hozzájárulást nyújt az ismételt műtéthez.

Team munka

- Az ArtReal Kft. munkatársai plasztikai sebészeti ellátásra specializálódott, jelentős szakmai tapasztalattal bíró munkacsoport tagjai.

Referencia

- Az ArtReal Kft.-t választotta a náluk jelentkező páciensek európai színvonalú ellátására számos, esztétikai műtétek végzésével és közvetítésével foglalkozó magyarországi és külföldi székhelyű cég is (pl.  Meditours Hungary, Linda Briggs Company, Euromedical Tours.).

Önállóság

- Az ArtReal Kft. saját befektetés, nincs szakmán kívüli pénzügyi befektetők által kierőszakolt kompromisszum vagy kockázatos műtét.

Kedvező árak

- Az ArtReál magas színvonalú ellátását kedvező áron tudjuk biztosítani betegeinknek.


Külföldi szaksajtó és hazai páciensek véleménye alapján cégünk több Top 10-es lista állandó tagja.
Top10 Plastic Surgery Clinics in Central Europe


Nikolett2011 / 08 / 23
"Sokkal, de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A szakmai felkészültség mellett a nyugodt légkört, lelki támogatást, megértést is a kezelésem természetes velejárójaként kaptam orvosomtól és a klinika minden dolgozójától. Köszönöm nekik és számítok rájuk a jövőben is!"
Az ArtReal Plasztikai Sebészetről
Az ArtReal Plasztikai Sebészetről
Az ArtReal Plasztikai Sebészetről
Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél