Bejelentkezéstől a kezelésig

Bejelentkezés

- A páciensek bejelentkezése telefonon vagy emailben történik. Ekkor kiválasztjuk a megfelelő időpontot a konzultációra és előjegyzést adunk.


Konzultáció

- A konzultáción részletesen feltérképezzük a páciens igényét és felmérjük az aktuális állapotot.
Ehhez hasznos lehet, ha régebbi fényképet hoz magával, esetleg a kívánt végeredményről szóló kép pl újságból is segítséget adhat a pontos adatgyűjtéshez. Bizonyos esetekben lehetőség van számítógépes tervezésre is, fontos tudni azonban, hogy a számítógépes szimuláció csak tájékoztató jelleggel ad képet a várható eredményről. Legfontosabb funkciója, hogy pontosan egyeztetni tudjunk az elvárásokról, ezáltal pontosabb megoldási javaslatot tudjunk adni.


Műtéti terv

- A jelenlegi és kívánt állapotnak megfelelően részletes műtéti megoldási javaslatot nyújtunk, ismertetve annak technikai részleteit és kockázatait, műtét utáni tennivalókat, gyógyulási időt, valamint a költségeit. Ezen tud gondolkodni és döntést hozni a későbbiekben. Többszörös konzultáció is lehetséges, sőt praxisunkban ajánljuk is a kellően átgondolt döntéshez.


Kivizsgálás

- Miután megszületett a döntése, elindítjuk a műtét előtti kivizsgálását. Ennek részei a vérvétel, laborvizsgálat, esetlegesen ultrahang illetve mammográfiai vizsgálat, mellkas röntgen stb.
A vizsgálatok döntő részét el tudjuk végezni klinikánkon, a kivizsgálás díját természetesen beszámítjuk a teljes műtéti díjba. Hozott leleteket is elfogadunk. Az aneszteziologiai kivizsgálás menetéről részletes információt talál

itt.

A műtét

- Amennyiben a kivizsgálása alapján a műtét elvégezhető, időpontot egyeztetünk a beavatkozásra. A műtéti előjegyzést a műtéti díj 10%-a befizetése esetén fixáljuk.
A műtét napján a megbeszélt időpontban várjuk a klinikán. Reggel ne egyen vagy igyon semmit. A klinikán teljes ellátásban részesül, ezáltal semmit nem szükséges hoznia, csak saját köntöst, papucsot. Ékszert, értékesebb tárgyakat megőrizzük, de amennyiben lehet, ne hozzon magával.
A műtét előtti adminisztráció a következőket tartalmazza: betegfelvétel, ismételten részletes írásos tájékoztatót kap a tervezett beavatkozásról, a tervezett érzéstelenítési módról, valamint megbízási szerződést ad a klinikának a műtét elvégzésére. Ismételt műtét előtti vizsgálat is történik, majd gyógyszeres előkészítés után a műtétet elvégezzük.


Ápolás

- A műtét után a klinikán töltött idő alatt orvosi és nővéri felügyelet alatt lesz. Az étkezést étlapról történő rendelés alapján biztosítjuk.
A műtét után megfigyelési időt követően a beteget kísérővel hazabocsátjuk. Az otthoni ápolás megszervezése, az utasítások betartása a páciensre hárul. A műtét után a beteget rendszeresen kontrolláljuk, a további utasításokat a kontrollok alkalmával adjuk.

Gondoskodás

- Az állandó telefonos elérhetőség és szükség esetén rendelkezésre állás szintén a szolgáltatásunk része.

Kontroll vizsgálatok

- egy beavatkozás nem ér véget a páciens hazamenetelével. A későbbiekben is rendszeres kontrollokra várjuk vissza betegeinket, természetesen térítésmentesen.

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél