Felelősségvállalás, garancia

Pácienseink teljes körű felelősségvállalást és garanciát élveznek mind a szakmai ellátásra mind a felhasznált anyagokra vonatkozóan. Szakmai felelősségbiztosítónk 2003 óta folyamatosan a Generali Providencia Biztosító, ügyfélszám: 42605291
A biztosítás tartalma megtekinthető itt.

 

Szakmai, orvosi felelősségvállalás

: A leggondosabb ellátás mellett is előfordulhat egészségügyi komplikáció, aminek a megoldása közös feladat. Erkölcsi kötelességünk a maximális szakmai és anyagi segítséget adni.
A felelősségvállalásunk alapja az állandó rendelkezésre állás éjjel-nappal vészhelyzet esetén. A sürgős, előre nem látható komplikációk azonnali megoldását térítésmentesen végezzük. Ilyen pl. a műtéti utóvérzés megoldása.

ISAPS speciális biztosítás: 


Esztétikai jellegű komplikációk

megoldását mindig a páciensekkel történt egyeztetés alapján, csökkentett térítés mellett végezzük. Azért nem ingyenesen, mert az eredmény megítélése nagymértékben szubjektív, mert az eredményt és gyógyulást a műtéten kívül a páciens részéről a műtét utáni utasítások betartása, az otthoni gyógyulási időszak alatt történt események befolyásolják. Erre nincs rálátásunk ezért felelősséget sem tudunk vállalni érte.
Egy példa: ha valaki a gyógyulási idő alatt sportol, megerőltető munkát végez, vagy sérülés éri az operált testrészét és emiatt szövődmény jelentkezik, nem tudunk teljes felelősséget vállalni. A megoldást természetesen vállaljuk, de nem teljesen ingyenesen, hanem csökkentett költség mellett.


A felhasznált anyagokra gyártói és forgalmazói garancia érvényes.

Szemléltetésül egy példa:

Amennyiben gyártási hiba miatt pl. implantátum csere szükséges, a páciensre csak a műtét önköltsége hárul.  mivel a gyártó a forgalmazón keresztül ingyenes cseredarabot biztosít, a sebészi költség nagy részét pedig átvállaljuk,

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél