Fülplasztika árak, képek

Fülei elállnak, vagy aszimmetrikusak? Füle esetleg deformálódott egy baleset folytán? Van megoldás. Fülkorrekciós műtéttel garantáltan elérhető a kívánt eredmény!

Nem mindenki elégedett füleivel. Legyen csak természet adta tulajdonság az elálló külső hallószerv, vagy baleset eredménye, plasztikai beavatkozással megoldható a probléma.
Az operáció helyi érzéstelenítésben, gyermekeknél altatásban történik. A páciens a műtét során fájdalmat nem érez, csupán tapasztalja, hogy a területen munka folyik. A beavatkozást végző orvos és a műtött között folyamatos a kommunikáció. A műtét során a fülkagyló hátsó szakaszán, nem feltűnő helyen vezetett metszésen keresztül a fülkagyló porcos vázát megfelelő méretűre és formájúra alakítjuk, majd a kialakított helyzetben rögzítjük a szervet, végül a bőrmetszést zárjuk. A beavatkozás végeztével felkerül egy nyomókötés, melyet 4 hétig kell viselni, hogy a fülkagyló a megfelelő pozícióban rögzülhessen. (A varratok 2 héttel a műtét után kerülnek eltávolításra.)
Ezek után válik láthatóvá a kívánt végeredmény.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, ne habozzon: jelentkezzen nálunk konzultációra, s keresse fel klinikánkat! Szakembereink tapasztalata garantálja a sikert!

Nikolett2011 / 08 / 23
"Sokkal, de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A szakmai felkészültség mellett a nyugodt légkört, lelki támogatást, megértést is a kezelésem természetes velejárójaként kaptam orvosomtól és a klinika minden dolgozójától. Köszönöm nekik és számítok rájuk a jövőben is!"
Fülplasztika árak, képek
Fülplasztika árak, képek
Fülplasztika árak, képek
Fülplasztika árak, képek
Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél