Hasplasztika árak, képek

Elégedetlen hasa formájával? Szégyelli magát a strandon? Hasát újra feszesnek szeretné látni?

Elhízás, elhízás utáni fogyás, terhesség végett kialakult módosulások és műtéti beavatkozások okozzák legtöbbször a hasfal elváltozásait. Az így lokálisan kialakult bőrszakasz, valamint zsírfelesleg az esztétikai és pszichés problémák mellett gerincbántalmakat és az összefekvő bőrterületeknél bőrbetegségeket is okozhat.
A feleslegessé vált bőr eltávolításának legcélravezetőbb megoldása a hasplasztikai műtét.

A beavatkozás célja a hasfalon keletkezett elváltozások helyreállítása és az esztétikai problematika megszűntetése. A procedúra a has területén végzett műtéteket foglalja magába a bőr, a zsírszövet és a hasfal szakaszait érintve.

A hasplasztikai beavatkozás ma már szinte mindennapos eljárásnak tekinthető a plasztikai sebészet területén. Rengeteg ember szorul esztétikai okok miatt hasplasztikára, s a legtöbb esetben ez az egyetlen megoldás.

A mennyiben felkeltettük szíves érdeklődését, jelentkezzen nálunk konzultációra!

Nikolett2011 / 08 / 23
"Sokkal, de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A szakmai felkészültség mellett a nyugodt légkört, lelki támogatást, megértést is a kezelésem természetes velejárójaként kaptam orvosomtól és a klinika minden dolgozójától. Köszönöm nekik és számítok rájuk a jövőben is!"
Hasplasztika árak, képek
Hasplasztika árak, képek
Hasplasztika árak, képek
Hasplasztika árak, képek
Hasplasztika árak, képek
Hasplasztika árak, képek
Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél