Mellfelvarrás

Mellfelvarrás történetének rövid összefoglalása

Mellkisebbítés történetének rövid vázlata

Mellfelvarrás árak, képek megtekintéséhez kattintson ide!

A mellfelvarrás menete

Bejelentkezés mellkisebbítésre, mellfelvarrásra: A páciensek bejelentkezése telefonon vagy emailben történik. Ekkor kiválasztjuk a megfelelő időpontot a konzultációra és előjegyzést adunk.

A mellkisebbítés és mellfelvarrás konzultáción

Részletesen feltérképezzük a páciens igényét és felmérjük az aktuális állapotot. Ehhez hasznos lehet, ha régebbi fényképet hoz magával, esetleg a kívánt végeredményről szóló kép pl újságból is segítséget adhat a pontos adatgyűjtéshez. Bizonyos esetekben lehetőség van számítógépes tervezésre is, fontos tudni azonban, hogy a számítógépes szimuláció csak tájékoztató jelleggel ad képet a várható eredményről. Legfontosabb funkciója, hogy pontosan egyeztetni tudjunk az elvárásokról, ezáltal pontosabb megoldási javaslatot tudjunk adni. A jelenlegi és kívánt állapotnak megfelelően részletes műtéti megoldási javaslatot nyújtunk, ismertetve annak technikai részleteit és kockázatait, műtét utáni tennivalókat, gyógyulási időt, valamint a költségeit. Ezen tud gondolkodni és döntést hozni a későbbiekben. Többszörös konzultáció is lehetséges, sőt praxisunkban ajánljuk is a kellően átgondolt döntéshez.

Mellkisebbítés és mellfelvarrás előtti kivizsgálás

Miután megszületett a döntése, elindítjuk a mellkisebbítés és mellfelvarrás műtét előtti kivizsgálását. Ennek részei a vérvétel, laborvizsgálat, esetlegesen ultrahang illetve mammográfiai vizsgálat, mellkas röntgen stb. A vizsgálatok döntő részét el tudjuk végezni klinikánkon, a kivizsgálás díját természetesen beszámítjuk a teljes mellkisebbítés és mellfelvarrás műtéti díjba. Hozott leleteket is elfogadunk. Altatásos műtéteknél altatóorvosi konzultáció is történik a mellkisebbítés, mellfelvarrás műtétek előtt előre egyeztetett időpontban. Amennyiben a kivizsgálása alapján a műtét elvégezhető, időpontot egyeztetünk a beavatkozásra. A mellkisebbítés, mellfelvarrás műtéti előjegyzést a műtéti díj 10%-a befizetése esetén fixáljuk. A fennmaradó részt elég a műtétkor rendezni.

A mellfelvarrás műtét napján

A megbeszélt időpontban várjuk a klinikán. Reggel ne egyen vagy igyon semmit. A klinikán teljes ellátásban részesül, ezáltal semmit nem szükséges hoznia, csak saját köntöst, papucsot. Ékszert, értékesebb tárgyakat megőrizzük, de amennyiben lehet, ne hozzon magával.

A mellkisebbítés, mellfelvarrásműtét előtti adminisztráció a következőket tartalmazza:

Betegfelvétel, ismételten részletes írásos tájékoztatót kap a tervezett beavatkozásról, a tervezett érzéstelenítési módról, valamint megbízási szerződést ad a klinikának a műtét elvégzésére. Ismételt műtét előtti vizsgálat is történik, majd gyógyszeres előkészítés után a műtétet elvégezzük.

A mellfelvarrás műtét után

A klinikán töltött idő alatt orvosi és nővéri felügyelet alatt lesz. Az étkezést étlapról történő rendelés alapján biztosítjuk.

A mellfelvarrás műtét után megfigyelési időt követően

A beteget kísérővel hazabocsátjuk. Az otthoni ápolás megszervezése, az utasítások betartása a páciensre hárul. A műtét után a beteget rendszeresen kontrolláljuk, a további utasításokat a kontrollok alkalmával adjuk. Az állandó telefonos elérhetőség és szükség esetén rendelkezésre állás szintén a szolgáltatásunk része.

Mellfelvarrás utáni kontroll vizsgálatok

Egy beavatkozás nem ér véget a páciens haza menetelével. A későbbiekben is rendszeres kontrollokra várjuk vissza betegeinket, természetesen térítésmentesen.

Mellfelvarrás árak, képek megtekintéséhez kattintson ide!

Mellkisebbítés történetének rövid vázlata

Mellfelvarrás történetének rövid összefoglalása

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél