Motiva implantátum

A legújabb biztonsági és esztétikai fejlesztéseket képviselő implantátum reális áron

Annak ellenére, hogy a Motiva® implantátum új névként bukkant fel a piacon, ez a termék garantáltan egy sok évtizedes fejlesztéssorozat végeredménye. Az Establishment Labs mérnökei fejlesztették ki ezt a forradalmian új implantátum-típust, felhasználva az előző munkahelyeiken (Allergan, Mentor, Eurosilicone, Silimed) szerzett tapasztalataikat. A gyár tulajdonosai között van a francia implantátum gyártó Eurosilicone egykori vezetője, de egy costa rica-i plasztikai sebész család is, valamint több USA-beli befektető. A gyár Costa Ricában található, a Tourniere- (Eurosilicone) és a Chacon Quiros család alapította 2004-ben. A Motiva® implantátumot 2010 óta alkalmazzák Közép-és Dél-Amerikában, s 2011 januárja óta Európában. A Motiva® implantátum CE engedéllyel, ISO 9001: 2008 és ISO 13485: 2003 engedélyekkel rendelkezik. A Független Szakértő és Ellenőrző Hivatal környezetvédelmi megfelelőséget igazoló tanúsítvánnyal és ISO 14001 engedéllyel minősítette.

Miben különbözik a Motiva implantátum a piacon forgalmazott egyéb termékektől?

A

TrueMonobloc®

patch fokozott héjerősséget és tartósabb konstrukciót fémjelez. A behelyezés ez által könnyebb. A patch ragasztás helyett vulkanizálással kerül rögzítésre.

A töltöttség a

Progressive®

gélnek köszönhetően 100%-os. Ez a gél különösen puha tapintású kohezív gél, szemben más termékekkel. Nagytisztaságú Nusil orvosi szilikonból készül. A 100%-os töltöttségnek köszönhetően az implantátum kiválóan megőrzi formáját, s hosszabb az élettartama is. Nagyobb implantátum beültetésének esetében is formatartó az anyag.

A héj nyúlási együtthatója 900% felett van

, így kétszeresen jobb rugalmassági tulajdonságokkal rendelkezik, mint ahogyan az előírás azt megköveteli (500°%). Ennek eredményeképpen még puhább és rugalmasabb lesz a héj.

A rezisztencia-vizsgálat során a Motiva® implantátum magasan jól teljesített, szintén bőven túlhaladva az előírt minőséget.

Mindez a „low bleed”® biztonsági héjnak és a „Blue Seal”® barrier rétegnek köszönhető.

A cég által kidolgozott mátrix-rendszer igen könnyű méretválasztást biztosít, egyféle alap átmérőhöz három különböző választási lehetőség tartozik.

Az igen modern implantátum-csomagolás és a tervezés új dimenziókat nyit! A páciens részére külön, jól értelmezhető leírást tartalmaz a csomag, valamint egy egyedi garanciakártyát. A zárjegy a hamisítást elkerülendő

hologramos jelzés

sel van ellátva. A cég un. „ikercsomagban” is szállítja az implantátumokat, mindezt azért, hogy a két Motiva® mellimplantátum a lehető legtökéletesebb hasonlóságot mutassa, ugyanabból a gyártási szériából kerüljön ki. A

Silk® és texturált Velvet

felület csupán minimális gél-migrációval jár. Az etilén-oxid sterilizálástól eltérő módon a Motiva® implantátum nem tartalmaz fertőtlenítő anyagtól származó maradványokat köszönhetően az FDA által egyetlen sterilizálásként elfogadott hősterilizálsnak.

Az élettartam-garancia gyártási hibából adódó problémákra és Baker III-IV típusú capsularis contractura-ra vonatkozik.

Témák:

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél