Natrelle implantátum

A Natrelle implantátum gyártója amerikai cég, az AllerganTM. A cég Costa Rica-ban lévő gyárából a világ minden részére szállítja implantátumait.

Az esztétika területén implantátumairól és ráncfeltöltő készítményeiről ismert a 60 éves szakmai múlttal rendelkező vállalat.

A NatrelleTM kollekció, mely korábban McGhan néven vált ismertté, azért is különleges, mert több száz különféle típusú implantátum közül választhat páciens és orvos. A magasság, a vállszélesség, a derékbőség mind-mind jelentős szerepet játszanak a megfelelő implantátum kiválasztása során. A NatrelleTM kollekció termékei között valamennyi alkati típus számára rendelkezésünkre áll a megfelelő implantátum.

A NatrelleTM termékek különleges kategóriája un. kohezív szilikon gélt tartalmaz, mely egyfajta kenőanyagként viselkedik, s így az anyag részecskéinek kohéziója által meggátolja az implantátum burkának ráncosodását.

Az IntrashielTM záróréteg az implantátum belsejét maximálisan lefedi, így teljesen gátolja a szivárgást. A szokványos impnatátumok 2, legfeljebb 3 egymásra fekvő zárórétegével szemben a NatrelleTM implantátumok 7 ilyen réteget kapnak. Egy egyedülálló a világon.

A NatrelleTM implantátumok felszíne speciálisan texturált (BiocellTM). Redői szabálytalan alakban fedik az implantátum külsejét, így válik könnyedén lehetővé a tapadás a körülvevő szövetekhez.

Témák:

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél