Orrplasztika árak, képek

Problémái vannak orrának méretével, vagy formájával? Túl nagy? Túl kicsi? Túl hegyes? Esetleg egy baleset folytán deformálódott? Az orrplasztikai műtét segítségével orra az Ön által kiválasztott formára és méretre alakítható!

A műtété menet a következő: az orrplasztikai műtétet rendszerint helyi érzéstelenítésben hajtjuk végre, ám altatásban is lebonyolítható a beavatkozás. Külső hegtől mentesen megy végbe a gyógyulás. Az orrplasztikai műtét folyamán a kívánt formára alakítjuk az orr csontos, valamint porcos vázát, majd az így megfelelő állapotot állandósítjuk. Az orr végleges formáját a műtétet követő ½ -1 év alatt nyeri el.

Ne törődjön bele abba, amin változtatni is lehetne! Az orrplasztika ma már tömegesen alkalmazott plasztikai eljárás, melynek eredményeképpen visszakaphatja önbizalmát!

Amennyiben felkeltettük szíves érdeklődését, jelentkezzen klinikánkon konzultációra!

Nikolett2011 / 08 / 23
"Sokkal, de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A szakmai felkészültség mellett a nyugodt légkört, lelki támogatást, megértést is a kezelésem természetes velejárójaként kaptam orvosomtól és a klinika minden dolgozójától. Köszönöm nekik és számítok rájuk a jövőben is!"
Orrplasztika árak, képek
Orrplasztika árak, képek
Orrplasztika árak, képek
Orrplasztika árak, képek
Orrplasztika árak, képek
Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél