Silhouette-lift arcfeszesítés

Silhouette-lift árak, képek megtekintéséhez kattintson ide!

Érdekesség a Silhouette-lift módszerről

A Silhouette-Lift egy új arcemelési technika, amit helyi érzéstelenítésben, kevesebb mint 45 perc alatt tud elvégezni egy képzett plasztikai sebész.

A gyors felépülés lehetővé teszi a páciens számára, hogy 2-3 nap alatt visszatérjen a normál hétköznapi aktivitásához, 2 hét múlva az a beavatkozás legapróbb jelei nélkül az arc is elnyeri a kívánt természetes megjelenést.
A Silhouette-Lifthez használt szálak a szöveti sérülést elkerülendő, nem fogazott szálak. Apró felszívódó kónuszai megkapaszkodnak a bőr alatti mélyebb rétegben, körülöttük kötőszövet képződés indul. Az erős kötőszöveti rostok kialakulásával párhuzamosan a szálon lévő kónuszok felszívódnak, csak a sebészetben régóta használatos polipropilénből készült függesztőszál marad meg, ami a kialakult kötőszöveti rostokhoz rögzölve emeli meg az arcot.

A szálak a halántéktájon a hajas fejbőrnél ejtett mikro-behatolásnál kerülnek behelyezésre és rögzítésre.

A szálak mentén kialakuló kötőszövet képződés a hagyományos felfüggesztési módszereknél erősebb mechanizmust biztosít

Az új Silhouette-Lift szálak kiküszöbölik a mozgással, szál megtöretéssel kapcsolatos problémákat, amik a fogazott szálakkal előfordulhattak.

A módszer ideális az orr-szájzugi redő, a marionette ráncok kezelésére, a középarc teltségének visszaadására, valamint a nyak bőrének simítására. Mindezek a fiatalosabb megjelenés alapjául szolgálnak.

A Silhouette-lift arcfiatalítás eredménye meggyőző. Az arc fáradt megjelenése eltűnik, fiatalos és természetes megjelenést ad több évre.

A Silhouette-Lift egyszeri beavatkozás, nincs mellékhatása, műtéti kockázata.

Már több, mint 1500 páciens választotta ezt az új módszert. A beavatkozás speciális tréningen részt vett plasztikai sebészek által végezhető.

Kérdések és válaszok

K: Mi a Silhouette-Lift?
V: A Silhouette-lift egy szálakkal történő, . minimális megterheléssel járó új technika ami az arc megereszkedett képleteinek emelését szolgálja. A Silhouette szálak egyedi tulajdonság alapján jelentős erőt fejtenek ki a szövetek megemelésekor. A szálakat a halántékizom rostos bőnyéjéhez rögzítik így a technika fix felfüggesztési ponttal bír. Ehhez kis metszés szükséges a hajas fejbőrön.

K: Mi a a Silhouette-Lift előnye?
V: A Silhouette-Lift hatásos a megereszkedett középarc visszaemelésére, az orr-szájzugi redő, nyak ráncainak simítására.

K: Alkalmazható nálam is a kezelés?
V: Ha életkora 38-40 év feletti, és az arcán kezdődő megereszkedés jeleit észleli, akkor igen. Ebben az esetben keressen fel a módszerben járatos plasztikai sebészt.

K: Szükséges-e altatás vagy kórházi bennfekvés?
V: A Silhouette-Lift helyi érzéstelenítésben elvégezhető ambuláns keretek között. Egyike az úgynevezett ?ebédidős? beavatkozásoknak.

K: Mennyi időt vesz igénybe?
V: Az arc kezelése kevesebb, mint 45 percig tart

K: Milyen biztosítékaim vannak a Silhouette szállal kapcsolatban?
V: A Silhouette-Lift fonalakat elfogadta az FDA és CE minősítéssel is rendelkeznek. Ezek az amerikai és európai uniós, biztonságot szavatoló bizonyítványok. Ezenkívül a módszert csak a speciális tanfolyamot elvégzett sebészek alkalmazzák.

K: Mennyi a gyógyulási idő a Silhouette-Lift után?
V: A normál aktivitáshoz 2 nap múlva lehet visszatérni, de átlagosan 10 napot vesz igénybe a bőr teljes regenerációja és a beavatkozás apró jeleinek, pl. tűszúrási pontok vagy duzzanat eltűnése .

K: Milyen az eredmény?
V: Az eredmény elsősorban természetes. A megjelenés kevésbé tűnik fáradtnak, az arc frissebb, teltebb lesz.

K: Mennyire tartós az eredmény?
V: Jelenlegi tapasztalataink szerint a módszer tartóssága 2-3 év esztétikai indikáció, 4 év rekonstrukciós indikáció mellett. A klinikai kutatási team megállapítása szerint a hatás négy évig tart.

K: Miért a Silhouette-Liftet válasszam az "ebédidős" beavatkozások közül?
V: mert:
-A plasztikai sebészeten kívül más területeken is alkalmazzák. Sok sebész használja arcidegbénulás kezelésére és más helyreállító beavatkozásokhoz is
-A Silhouette-Lift technika a működési elvéből adódóan a legmegbízhatóbb módszer a hasonlóak között
-A szál egyedi kiképzése megakadályozza, hogy eltörjön és nem káros
-A hatása hosszan tartó

K: Kit válasszak az új módszer alkalmazására?
V: A módszert csak képzett, speciális tanfolyamot végzett plasztikai sebész használhatja.

K: A Silhouette-Lift helyettesíti a hagyományos arcplasztikai műtétet?
V: A Silhouette-Lift nem helyettesíti a nagyobb sebészi beavatkozást. Erre akkor van szükség, ha a megereszkedésen kívül nagyobb fokú bőrfelesleg is kialakult. A Silhouette-Lift más arcfiatalítási módszerekkel, pl ráncfeltöltéssel, toka zsírleszívással hatékonyan kombinálható, a nagyobb műtéti beavatkozások időpontját évekkel eltolhatja.

Silhouette-lift árak, képek megtekintéséhez kattintson ide!

Témák:

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél