Érdekli egy forradalmian új arcfeszesítő eljárás? Ha rövid idő alatt szeretne jelentős változást, akkor Ön a Silhouette-lift-et keresi!

A Silhouette-lift egy új arcemelési technika, mely helyi érzéstelenítésben, kevesebb, mint 45 perc alatt elvégezhető. A gyors felépülésnek köszönhetően 2-3 nap alatt visszatérhet megszokott életritmusához, s 2 hét elteltével a beavatkozás legapróbb jelei is eltűnnek.
A módszer ideális az orr-szájzugi redő és a „marionette”-ráncok kezelésére, amiképpen a középarc teltségét is visszaadja. A nyak bőrének kisimítására szintén kiváló megoldás. Mindezek a fiatalosabb megjelenés alapjául szolgálnak.

A Silhouette-lift egyszeri beavatkozás, nincs mellékhatása és műtéti kockázata, eredménye pedig meggyőző. Az arc fáradt megjelenése eltűnik, s a hatás évekig tart. Mára több mint 1500 páciens választotta a Silhouette-lift-et.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltette ez a páratlan arcfeszesítő kezelés, jelentkezzen klinikánkon!

Témák:

Nikolett2011 / 08 / 23
"Sokkal, de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A szakmai felkészültség mellett a nyugodt légkört, lelki támogatást, megértést is a kezelésem természetes velejárójaként kaptam orvosomtól és a klinika minden dolgozójától. Köszönöm nekik és számítok rájuk a jövőben is!"
Silhouette-lift árak, képek
Silhouette-lift árak, képek
Silhouette-lift árak, képek
Silhouette-lift árak, képek
Silhouette-lift árak, képek
Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél