UltraContour alakformálás

Ultrahangos zsírbontás technikájának fejlődése

Az első fejlesztés a világon, mely kettős ultrahang-hatást kínál a kezelőorvosnak és a páciensnek egyaránt az UltraContour szabadalmaztatott eszköz és módszer. Ázsia és Európa legjobb szakemberei tesztelték ezt a mára már világszabadalom alatt álló technológiát.
A kezelés első szakaszának lényege, hogy mechanikus- és hőhatás révén a zsírsejtek a fókusz mélységében szétrepednek. A második szakaszban UMD® ultrahang-masszázs elvezetésének segítségével megtörténik a kiürítés.

Mi a különbség az UltraContour és más nem sebészi testformáló kezelések között?

Más, nem operációs beavatkozásokkal szemben az UltraContour eljárás folyamán a zsírsejtek lebomlanak, számuk pedig véglegesen csökken, nem csupán átmenetileg ürülnek ki a zsírraktárak. Az eljárás hatékonyan roncsolja a zsírsejteket, ám a környező szövetek, erek és idegek nem szenvednek károsodást. Így tehát a klasszikus zsírleszíváshoz hasonlatosan tartós hatású kezelésről van szó, hiszen a zsírszöveteket valóban eltávolítjuk. A beavatkozás fájdalommentes, ambuláns eljárás, ellenben a kezelt terület körfogatbeli és térfogatbeli, jól látható csökkenése magáért beszél.

Mi a különbség az UltraCountour és a sebészi zsírleszívás között?

A klasszikus zsírleszívás egy műtéti beavatkozás. Helyi érzéstelenítésben, vagy altatásban történik, míg az UltraContour eljárás nem műtéti folyamat. Fájdalommal nem jár, nagyon hatékony, s akár egy ebédszünet alatt is könnyedén elvégezhető. A páciens azonnal folytathatja tevékenységét a kezelést követően, pihenésre nincs szükség.
A kezelés a következőképpen történik: a kettősfázisú UltraContour eljárás első fázisának folyamán a kezelőfejet (akár egy számítógéphez csatlakoztatható egeret - kell elképzelni a kezelőfejet) a kezelendő területre helyezik, majd a precízen beállított ultrahanghullámok segítségével nagyjából 1,5 cm mélységben megbontásra kerül a zsírszövet. A páciens ez alatt nyugodtan fekhet – az 5 Mhz frekvenciájú vibrációt nem lehet érezni. A második fázis során a kezelés helyére újabb ultrahangos kezelőegységeket helyeznek (rugalmas szalag segítségével), ennek funkciója, a nyirokkeringés serkentésével kiüríteni a lebontott zsírsavakat, valamint a zsírsejtek megmaradt részét. Így megakadályozható a zsír újbóli lerakodása a kezelt területen. Cellulitisz kezelésében is segíthet az eljárás.

Az UltraContour kezelés időtartama 45 perc.

Már egy héttel a kezelést követően jól látható az eredmény

A kezelés segít szervezetének, hogy az végül önmagától szabaduljon meg a zsírfeleslegtől. A zsíreltávolítás folyamatának időtartama változó. Valamennyi páciens egyéni „zsírproblémával” rendelkezik. A tapasztalatok alapján 4-6 kezelést követően kb. 3-5 cm-rel lesz kisebb a kezelt egyén körmérete. Ez nagyjából egy számmal csökkenti a konfekcióméretet.
Az UltraContour eljárás külön ajánlott azon egyének számára, akik nem sportolnak, étkezési szokásaikon nem kívánnak (vagy nem tudnak) változtatni, s kiemelkedően magas a kalória bevitelük.
Az 55 év alatti nők és férfiak kezelése optimális eredménnyel járhat, hiszen ebben az életkorban a zsírlerakódás leginkább a has és a comb területére koncentrálódik, kombinálva a cellulitisz szemmel látható jeleivel.
A módszer nem helyettesíti a klasszikus zsírleszívást, hiszen nagyobb mennyiségű zsír eltávolítására nem alkalmas, azonban az UltraContour kezelés és a klasszikus zsírleszívás igen jól kombinálható.

Ultrahangos zsírbontás technikájának fejlődése

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefon:
Hírlevél